Meest gestelde vragen

Wij houden ons aan de actuele coronamaatregelen die van kracht zijn op het moment dat u reserveert. U ontvangt tegelijk met uw reserveringsbevestiging het “Protocol Coronamaatregelen”. Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie.

De huidige regels zijn (update versoepeling 26 juni 2021 inbegrepen)

Algemeen
Wij vragen u om niet met een groep van 4 of meer personen op onze boten en sloepen te komen. Uitzonderingen zijn: eigen gezinsleden of personen die met elkaar een huishouden vormen (dus op hetzelfde adres wonen) mogen wel op eenzelfde boot. Kinderen van 12 jaar en jonger zijn uitgezonderd van deze regels.

Uitzondering 2 huishoudens / stellen
Door de omvang van de boot zijn we beperkt in de versoepelingen. We maken een uitzondering op bovenstaande maatregelen: u mag op eenzelfde boot met maximaal 2 huishoudens bestaande uit maximaal 2 personen per huishouden (totaal 4 personen). Ook in deze uitzondering zijn kinderen van 12 jaar en jonger uitgezonderd van deze regel.

Afstand
De personen die niet uit hetzelfde huishouden komen dienen op de boot minimaal 1,5 meter afstand te houden gedurende de hele vaart.

Bedankt voor uw begrip en we wensen u veel vaarplezier!

Gebruik de zoekfunctie bovenaan of lees hieronder in de verschillende categorieën.

Klik op een categorie en bekijk de vragen en antwoorden.
Jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op via de pagina 'contact en route' van één van de locaties.