Wie vakantie viert op EuroParcs Resort Poort van Zeeland hoeft eigenlijk het terrein niet af. Alles wat vakantie leuk maakt, is op het park aanwezig.

  • Bij lekker weer is het heerlijk toeven op het terras
  • Eet een verrukkelijke pannenkoek in het pannenkoeken schip
  • Drink een goed glas wijn in brasserie The Grand Wood
  • Geniet van een verantwoord tussendoortje in Foodsie Food.

De horeca faciliteiten worden nog verder uitgebreid op EuroParcs Resort Poort van Zeeland. Houd daarom de site van EuroParcs in de gaten voor nieuwigheden.facebook

 

Over Happy Boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Poort van Zeeland) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit de haven van Hellevoetsluis. Deze haven ligt naast EuroParcs Poort van Zeeland. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Haringvliet..." en "Varen naar de Tiengemeten" zijn onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie op het park.

Contactgegevens

EuroParcs Poort van Zeeland
Parkweg 2
3221 LV  Hellevoetsluis

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina of
mail met onze receptie:
E-mail: info@resortpoortvanzeeland.nl