Zie hieronder de tarieven voor het huren van een van onze boten. Bent u geinteresseerd en wilt u ook wel een boot huren om heerlijk op ontdekking te gaan op het Haringvliet? Wilt u liever direct overleggen wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld meerdagenhuur en de daarbij behorende prijzen? Neem dan contact op.

Huurprijs vanaf (inclusief btw):

Halve dag €   85,00 (09:00 - 13:00, 13:00 - 17:00)
Hele dag €  129,00 (09:00 - 17.00 uur)
Weekend €  225,00
Drie dagen €  295,00
Week €  495,00
Maand € 1595,00
Reddingsvesten: Gratis (verplicht voor personen <16 jaar)
Afkoop brandstofverbruik € 19,00 (halve dag) en € 34,00 (hele dag)

 

Voorkom extra kosten en wees op tijd terug! Kijk hieronder in de voorwaarden voor mogelijkheden van verlenginghuurperiode.   

Picknick op 't water

Voor een dagje op het water is het ook mogelijk om een goed gevulde picknick mand te huren. Denk hierbij aan: belegde broodjes, drankjes, borrelhapjes en een flesje wijn. De picknickmand is te bestellen vanaf 2 personen. Wij vragen u om bij het boeken van de sloep aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken (minimaal 24 uur van te voren). U heeft al een picknickmand vanaf € 9,50 per volwassene en € 5,50 per kind.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden
- De borg voor de volgende materialen bedraagt:

Bootborg € 100,00

* niet van toepassing als je het brandstofverbruik afkoopt tijdens de reservering.


Bootborg

De borg voor de boot is bedoeld voor:  
- Het niet volledig retourneren van de boot en eventuele bijgeleverde accessoires zoals fishfinder, zwemvesten, elektromotor, etc.
- Eventuele aantoonbare schades bij einde huurperiode die niet aanwezig waren bij aanvang huurperiode.
- Het niet schoon inleveren van de boot. (reinigingskosten van € 10 worden met uw borg verrekend)
- Het niet tijdig inleveren van de boot. Onder niet tijdig inleveren en de hoogte van het bedrag dat verrekend wordt, wordt verstaan:
   - Halve dag "Ochtend" is inlevermoment uiterlijk 13.00 uur. Inleveren na 13.00 = € 35,00 per uur met afronding naar hele uren.
   - Halve dag "Middag" en een Hele dag (in overleg) boot in te leveren uiterlijk de volgende dag 9.00. Inleveren na 9.00 = € 35,00 per uur met
     afronding naar hele uren    

Brandstof
Het brandstofverbruik kan worden afgekocht. U heeft het gemak dat u zich geen zorgen hoeft te maken hoeveel u verbruikt heeft en u hoeft de boot niet na afloop van een heerlijk dagje varen zelf ergens af te tanken. Het afkopen van het brandstofverbruik kan tijdens het online reserveren of bij aanvang van het verhuurmoment. Indien u de brandstof niet afkoopt dient u zelf de boot weer met een volle benzinetank in te leveren.


Houdt u rekening met de volgende voorwaarden

- De boten kunnen om 9:00 uur worden opgehaald (in overleg eventueel de avond of eind van de middag voor de gehuurde periode)
- De boten worden verhuurd met een volle benzine tank
- De boten dienen schoon te worden ingeleverd voor 17:00 uur (van de laatste verhuurdag) of indien anders overeengekomen
- Bij inlevering van de boot heb je de mogelijkheid om de verbruikte benzine te verrekenen met de brandstofborg of de benzinetank vol achter te laten
- Kinderen jonger dan 16 jaar zijn verplicht een reddingsvest te dragen op de boot (reddingsvesten worden kosteloos ter beschikking gesteld)
- De huurder is volledig verantwoordelijk voor schade bij calamiteiten met de gehuurde boot, zowel schade aan de boot als door de huurder veroorzaakte schade bij derde
- Happy Boats (Snoekbaars Bootverhuur B.V.) en EuroParcs Resort Poort van Zeeland kunnen in geen enkele vorm van letselschade aan inzittende van de boot aansprakelijk gesteld worden
- Wilt u een tafeltje op de sloep? Geef het bij uw reservering aan. (Niet iedere sloep heeft een tafel)

Wist je..:

- dat je geen vaarbewijs nodig hebt om te mogen varen met de boten van Snoekbaars Bootverhuur?
- dat de boten heel het jaar te huur zijn, ook voor recreatief varen op het Haringvliet?
- dat je een VISpas dient te kunnen overhandigen zodra je start met vissen (ook op het water!)?
- dat je niet meer dan drie snoekbaarzen in het bezit mag hebben?
- dat wij van Snoekbaars Bootverhuur niet met "de kleine lettertjes" werken? (Alle voorwaarden staan op deze pagina)

Over Happy Boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Poort van Zeeland) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit de haven van Hellevoetsluis. Deze haven ligt naast EuroParcs Poort van Zeeland. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Haringvliet..." en "Varen naar de Tiengemeten" zijn onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie op het park.

Contactgegevens

EuroParcs Poort van Zeeland
Parkweg 2
3221 LV  Hellevoetsluis

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina of
mail met onze receptie:
E-mail: info@resortpoortvanzeeland.nl