De luxe sloep Corsiva 475 (5-6 personen)

HappyBoats huren varen genieten corsiva sloep

 

Varen in een sloep is genieten zonder zorgen. Huur een sloep of boot met familie, vrienden of collega’s en ga er een dagje heerlijk op uit!

De Corsiva 475 spiegelsloep is de perfecte boot om zorgeloos te vertoeven op het water. Door zijn stoere vormgeving, ruime en comfortabele zitplaatsen, logische indeling en perfecte vaareigenschappen, is deze sloep het paradepaardje van Happy Boats Sloepverhuur en EuroParcs Resorts. Bestuur deze boot nu zonder vaarbewijs!

corsiva overdekt smallEen groot voordeel is de lage doorvaarhoogte en geringe diepgang van de Corsiva 475, waardoor u toegang heeft tot de laagste bruggen en kleinste slootjes. Aan de achterkant van de sloep is een comfortabele diepe zit met een hoge rugleuning. In de boeg biedt een ronde bank plek voor drie tot vier personen en bij het stuur is plek voor minimaal twee personen. De sloep is compleet uitgevoerd met kabelaring, zitkussens, stuurconsole, stuurwiel en dekzeil. In het midden kan een praktische tafel gemonteerd worden voor een luxe (picknick) lunch of borrel aan boord. Krijg je al zin om te varen?

Specificaties:

Lengte: 475 cm
Breedte: 190 cm
Gewicht: 350 kg
Diepgang min.:
0,35m
Capaciteit: 5 tot 6 personen
Vermogen: 9,9 pk
Snelheid: 20 km/uur (max)
Vaarbewijs nodig?: Nee
Tafel: Ja, maar niet alle sloepen (vraag het na tijdens de reservering)

 

De luxe sloep Corsiva 520 (6-7 personen)

corsiva520newage 118112015101515564c41a3537eb 1280x735

Er heerlijk op uit met de gehele familie. De Corsiva 520 is uitermate geschikt voor een heerlijk ontspannen dag op het water. Door de breedte van maar liefst 2,20 meter is de sloep niet alleen ruimer maar tevens stabieler tijdens het varen. Voorin heeft u een ruime rondzit voor 6 personen die ook om te bouwen is naar een comfortabel (uitneembaar) zonnedek wat tot de standaard uitrusting behoort. Daarnaast heeft de sloep een diepe kuip met rondom heerlijke hoge rugkussens. Midscheeps heeft u twee ruime opbergvakken. Achter is een brede zitbank waar twee personen comfortabel kunnen zitten. Het kussenset is luxe stof van Markilux..

De sloep is compleet uitgevoerd met kabelaring, zitkussens, stuurconsole, stuurwiel en dekzeil. In het midden kan een praktische tafel gemonteerd worden voor een luxe (picknick) lunch of borrel aan boord. Krijg je al zin om te varen?

Specificaties:

Lengte: 520 cm
Breedte: 190 cm
Gewicht: 350 kg
Diepgang min.:
0,35m
Capaciteit: 6 tot 7 personen
Vermogen: 9,9 pk
Snelheid: 20 km/uur (max)
Vaarbewijs nodig?: Nee
Tafel: Ja, te boeken bij de reservering

corsiva 520 new age 12 1024x682

 

 

De luxe recreatieboot (4-5 personen)

Varen met de boot

Onz recreatieboten zijn met de relaxte stoelen en zachte bekleding comfortabele boten om op het Veluwemeer te varen. De boot heeft een Cabrioletkap tegen wind en zon.

Het frame van de merkboot is volledig vervaardigd van aluminium. Door de robuustheid staan de boten bekend om langdurig mee te varen. Neem gerust een duik vanaf de boot, met het zwemtrapje ben je zo weer in de boot. Met 9,9pk kunnen de boten een snelheid halen van maximaal 19,5 kilometer per uur. De boot heeft een Cabrioletkap tegen wind en zon.

Specificaties:

Lengte: 440 cm
Breedte: 200 cm
Gewicht: 375 kg
Diepgang min.:
0,35m
Capaciteit: 5 personen (max 300 kg)
Vermogen: 9,9 pk
Snelheid: 20 km/uur (max)
Vaarbewijs nodig?: Nee
Tafel: nee

 

 
Waarom is een vaarbewijs niet nodig voor het varen met de sloepen van Happy Boats?

De wet schrijft voor in het binnenvaartbesluit vanaf artikel 13 op welke momenten een klein en zelfs groot vaarbewijs verplicht zijn. In artikel 16 staat beschreven wanneer minimaal een klein vaarbewijs verplicht wordt gesteld. De belangrijkste stukken uit die wet staan hieronder beschreven.

Een klein vaarbewijs is vereist voor het voeren van:
a. pleziervaartuigen met een lengte van ten minste 15 meter en minder dan 25 meter of;
b. schepen met een lengte van minder dan 15 meter die door middel van de eigen mechanische voortstuwingsmiddelen een snelheid van meer dan 20 kilometer per uur ten opzichte van het water kunnen bereiken.

De boten van Happy Boats zijn minder dan 15 meter lang en varen met een snelheid van minder dan 20 kilometer per uur. Een klein vaarbewijs is dus niet verplicht bij het bevaren van de boten en sloepen van Happy Boats.

Met hoeveel pk mag je varen zonder vaarbewijs?
In het verleden schreef de wet voor dat een vaarbewijs verplicht is als de boot of sloep een motor heeft met een vermogen van meer dan 9,9pk. Sinds een aantal jaren is het vermogen van de motor, oftewel het aantal pk of kW, niet meer van belang in de beoordeling of een vaarbewijs wel of niet verplicht is.

Over happy boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs vakantieresorts. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Resort Veluwemeer) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Resort Veluwemeer. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Veluwemeer..." en "Varen op het Veluwemeer" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie in het resort.

Contactgegevens

EuroParcs Resort Veluwemeer
Randmeerweg 8
8071 SH  Nunspeet

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie
T: 06 53616370
E-mail: Info@windywaters.nl