Droomparken Bad Hoophuizen is centraal gelegen tussen Harderwijk en Nunspeet pal aan het Veluwemeer. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen. Hier loop je vanaf het park zo het strand op, ga je wandelen, zwemmen, surfen of met de fiets de omgeving verkennen. Huur één van onze boten en vaar zo het Veluwemeer op. Bij Droomparken Bad Hoophuizen kan het allemaal!

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. Droomparken Bad Hoophuizen brengt het oer-Hollandse landschap tot leven. Het uitzicht vanaf Droomparken Bad Hoophuizen is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Er zijn veel meer activiteiten te doen naast het varen op het Veluwemeer. Kastelen, landgoederen en natuurgebieden zijn binnen handbereik. Maar ook het Dolfinarium en het historische stadje Harderwijk zijn in de buurt. Oftewel: Genoeg te doen in en rondom Droomparken Bad Hoophuizen. Kijk voor meer informatie op de website van Droomparken Bad Hoophuizen.

zoekenboekWil je meer informatie over het huren van een vakantiestekje aan het Veluwemeer? Dan kun je bellen naar het telefoonnummer 088-070 8090 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Over happy boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en Eurparcs vakantieparken. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit Europarcs Bad Hoophuizen. Varen op het Veluwemeer draagt bij aan een nog betere beleving van je vakantie op dit park.

 

Contactgegevens

Europarcs Bad Hoophuizen
Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie
T: 088-070 8090