EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen in het Land van Cuijk is nog in ontwikkeling en heeft van alles wat een vakantievierend gezin wenst: zwemwater en natuurwater direct bij het resort en groot water in de vorm van de Maas ook op korte afstand. Bovendien heeft het vakantiepark een open vaarverbinding met de Maas. Het vakantiepark is dus ook per boot bereikbaar. Ideaal voor watersporters, maar ook uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. Geniet van het strand aan De Kraaijenbergse Plassen of van de prachtige natuur in de omgeving van het vakantiepark. Beleef natuurrijk landschap rondom dit gloednieuwe vakantiepark.

Resort De Kraaijenbergse Plassen is één van onze vakantieparken in Brabant. Daarnaast is de omgeving bosrijk en kent de streek met het befaamde Maasheggenlandschap en de Maasdijken onvervalste landschapsparels. Forten, kastelen en vestingen kleuren de regio verder in, waarbij de historie vaak verder teruggaat dan elders in Nederland. Ga op zoek naar sporen van het Romeinse verleden en breng een bezoek aan unieke locaties. De oudste stad van Nederland Nijmegen ligt dichtbij.

Vakantiewoningen aan het water
Op vakantiepark De Kraaijenbergse Plassen kun je vakantiehuizen huren direct aan het water! Maar niet ál onze accommodaties staan aan het water. Wil je graag zeker weten dat jouw vakantiewoning aan het water staat, neem dan contact met ons op, zodat je deze vakantiewoningen met voorkeur kunt boeken. Je kunt ons bereiken via 088 070 80 90 (lokaal tarief).

zoekenboek

 

 

 

Over Happy Boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs vakantieresorts. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Resort de Kraaijenbergse Plassen) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen.

Contactgegevens

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
Den Drul 19
5439 NR Linden

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina of
mail met onze receptie:
E-mail: info.resortdekraaijenbergseplassen@europarcs.nl