Het restaurant op het nieuwe vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Even geen zin om te koken? Geen probleem! Kom langs in ons gezellige restaurant annex brasserie, voor de lekkerste lunches en diners. Het restaurant is gevestigd in een oud boerderijgebouw, wat prachtig verbouwd is met behoud van de authentieke details. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Linden en Cuijk bij uitstek.

Een verrassende uitstraling!

Entourage en sfeer van de brasserie in Linden is niet in één woord te vatten! Het staat bol van gezelligheid... Het restaurant annex brasserie met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en culinair samen kunt genieten. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee als rustmoment tussen de wandelingen door de prachtige en uniek gelegen ligging is het restaurant de perfecte plek. Laat de lunch als break of het diner als afsluiter van een prachtige (vakantie) dag je smaken. Wat de reden ook is, er is altijd een aanleiding om een hapje te komen eten, gezelligheid kent geen tijd.

Laat het je smaken

De keuken van het restaurant op De Kraaijenbergse Plassen neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg...een onvergetelijke ervaring!

Brasserie

Lekker borrelen met jouw gezelschap of op het terras een hapje en een drankje nuttigen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltijd? We zien jullie graag in ons Brasserie!

Contactinformatie


EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen
Den Drul 19
5439 NR Linden

Tel: 0880 70 8090

 

Over Happy Boats sloepverhuur

Happy Boats Sloepverhuur is onderdeel van Snoekbaars Bootverhuur en is een initiatief van Aad Lansbergen en EuroParcs vakantieresorts. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Resort de Kraaijenbergse Plassen) van het eerste uur en met zijn jarenlange ervaring met recreatief varen durven wij gerust te zeggen dat ook jij enthousiast zal zijn over de sloepen en boten die door hem zijn geselecteerd.

De boten en sloepen zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen.

Contactgegevens

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
Den Drul 19
5439 NR Linden

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Kijk dan op de contact-en-vragen pagina of
mail met onze receptie:
E-mail: info.resortdekraaijenbergseplassen@europarcs.nl